تاریخ : 28 فروردین 1402
در بیستمین روز از فروردین ماه سال جاری 1402 ، دستگاه کارل فیشر KFT50 Titrika یک هزارو پانصدمین آنالیز خود را در طول 5 ماه کار مستمر و بدون هیچگونه خطا یا مشکل در آزمایشگاه واحد تحقیق و توسعه شرکت کیان شار دانش به ثبت رسانید.
دستیابی به حد نصاب 1500 آنالیز پی در پی در مدت 5 ماه تاییدی بر کیفیت عالی قطعات تشکیل دهنده دستگاه شامل بورت ، شیر 3 طرفه ، موتورها و رابط های مکانیکی این مدل کارل فیشر است.
علاوه بر آن ، عملکرد بدون نقص نرم افزار داخلی و بخش الکترونیکی دستگاه ، دستیابی به نتایج دقیق و صحیح آنالیز های پر شمار را تضمین کرده است.
دستگاه کارل فیشر KFT50 Titrika نخستین و تنها کارل فیشر ایرانی است که با بهره گیری از دانش و تجربه ارزشمند حاصل از 10 سال طراحی ، ساخت ، بهینه سازی و ارتقا ، قادر به برآوردن تمام انتظار ها در یک آزمایشگاه کنترل کیفی یا آنالیز برای تعیین محتوای آب در انواع حلال های شیمیایی ، رنگ ، رزین ، مواد اولیه و فرآورده های دارویی ، انواع روغن ها ، فرآورده های نفتی و ... می باشد.